Mayanca İlkokulu
MEYANCA MAH. MEYANCA KÜME EVLERİ MAYANCA ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 8 BİRECİK / ŞANLIURFA

VİZYON

• Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin EN İYİ BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKÖĞRETİM OKULU OLMAKTIR.

MİSYON

Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.

okulumuzun uluslar arası ve ulusal alanda henüz başarısı bulunmamaktadır.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Tam gün eğitim

odun-kömür sobası

Uydu İnternet (VSAT)

mayanca köyü ilçeye uzaklığı 20 km ile uzaklığı 60 km uzaklıktadır

Köyde konaklama bulunmamaktadır.İlçeden servis ile gidiş geliş yapılmaktadır.